Е, нали до всеки фест пише месеца на провеждане. Какво толкова трудно има, не знам.
E как. Нали трябва да се мънка за нещо. Ако не са фестовете ще е нещо друго...
nia написа:
Съгласна съм с койчев и Васко. Фестовете така са по-лесни за намиране, лято е, виждам, че имате апетит към игрите, следователно не виждам нищо лошо в това да бъдат обособени. Друг е въпросът, че и на мен започнаха да ми стават скучни.
Точно за това съм го направил. Всичко е във ваша услуга - целия форум.
А ние фестивете ги разнообразяваме максимално. Ако имате идеи как да станат по-интересни просто ги споделете.
Аре бе Васко, земи нещо направи по въпроса, де! Направо получих ортикарии. Форумът ми зарежда супер бавно. Сървър ли е, мървър ли е, неам представа, ама то не се трае вече. Настоявам за отговор и решение на проблема! Благодаря предварително.
Аре бе Васко, земи нещо направи по въпроса, де! Направо получих ортикарии. Форумът ми зарежда супер бавно. Сървър ли е, мървър ли е, неам представа, ама то не се трае вече. Настоявам за отговор и решение на проблема! Благодаря предварително.
Аре по-полека да не ми развалите добрата нагласа Направил съм каквото трябва.
Глупости чета тука. При положение, че има милион безплатни форуми, които бачкат много добре и всеки може да си отвори, обясненията тука са пълна безсмислица. А Васко да не забравя, че ние ако сме мазохисти и можем да търпим лош хостинг, това не важи за нови потребители, които ще се откажат точно на третата минута.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл