Така си е. Мъжете са ловци. Повечето наблягат на бройката. И при гейовете е така. Познавам мнозина, които си лягат само по веднъж, с който са си избрали. Нещо като спорт им е. Даже говорих е един от тях. Питам го защо, а той не може и да ми отгонори за причината. Просто по един път и толкова. Абе хора различни.
Иване, това гледа ли го вчера http://vbox7.com/play:c13e1b0f Виж каква КЛАСА показва момичето! Ето това е стил!!! Учете се, българки!!!
Колкото до "класата" на украинката, като DJ е просто пускачка на музика. Натисни копче и толкоз. Иначе мацката хваща окото, пластична е и не мога да отрека, че е добра ... на пилона.
вчера 22 г. британец бе осъден да заплати 10000 лири обезщетение за обида на приятел във фейсбук - казал му, че е гей и сигурно ще хареса снимката, която е постнал - това никога няма да стане в България.
_________________ "Щом някой те моли за услуга,значи все още си полезен на тази земя" "Все се надяваме,че някой друг знае отговорите,че някое друго място ще е по-добро,някой друг път нещата ще се оправят.Но животът е тук и сега.Никой не знае отговорите,няма по-добро място,а нещата вече се подреждат" "Ние сме сега нашите мечти от някога преди, но дали сме по-щастливи... Колко съм раздал, колко съм отнел, времето ще заличи... Но никой не успя в мен да промени твоите черти. "
Потребители разглеждащи този форум: Tomoe и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл