Някой от тук гледал ли е филма "Dogville" (2003) с Никол Кидман? Много ми е интересно мнението ви за този филм, защото почти всеки си има собствено тълкувание на филма, поне от хората, с които аз съм го обсъждал.
Според английският таблоид Daily Mirror, новата Bond girl вече е избрана за 23-тия 007 филм, който ще бъде в 3D формат и ще го видим догодина. Щастливката е Freida Pinto, която нашумя с участието си в Slumdog Millionaire. Тя вече е казала да на предложението на режисьора на новия филм Sam Mendes. Сега остава да гадаем дали ще е от "добрите" или от "лошите"
Не съм много сигурен. Мога да се обзаложа, че ще е от лошите поради 3 причини. Всички очакват това от нея. Мендес обича да си прави екперименти със амплоато на актьорите, с които работи и трето ... няма начин след като му разбиха сърцето на 007 сценаристите да му направят живота по-лек. Напротив.
Нема такъф Нали точно тая романтика го докара до това дередже. И без това не го обичат много много Даниелчо в това амплоа, та ако реши да превърне шпионина в романтичен "юноша бледен" ще го изядат с парцалите. Пък и къде видя у него романтика?
Последно гледах The A-Team (2010) с Лиъм Нийсън и мога откровено да кажа, че ми хареса. Много добре направен екшън, а такива не са кой знае колко много. Препоръчвам!
ХА! И аз точно това гледах последно Вярно, добър екшън, но леко безмозъчен. А, другото, което мразя е филм с много имена, които ти ги нахвърлят за секунди. Този е точно такъв... до последно не знаех като се кажеше името на жената за кого става въпрос, а пък то беше и някакво мъжко даже
На 24 юли - помогни да се документира един ден на Земята! Имате 24 часа да запишете и изпратите кратко видео което показва малка част от живота ви. Подбрани клипове от получените ще съставят експериментален документален филм, който ще бъде показан на Сънденс Филм Фестивал през януари 2011, както и в YouTube.
Използвайте въображението си! Зеснемете който и да е! Без ограничения, освен че не можете да показвате и използвате търговски марки и защитени от авторски права материали.
Режисьор на филма ще бъде шотландецът Кевин Макдоналд, който има Оскар за филма си "Един ден през септември" (1999) - документален филм за убийството на израелските атлети на Олимпиадата през 1972 г.
Влади, не знаех, че си падаш по застаряващи екшън звезди
За да не е офтопик: Мога да ви препоръчам един нов сериал, който върви през лятото. Доста е зарибяващ - някаква смесица между "Sorority Row" & "I know what you did last summer" и от продуцентите на Gossip Girl
Ами харесвам Хелън Мирън, Брус също и ще ми е интересно да жи видя на едно място. Пък и да я видя и в това амплоа. Вчера гледах един доста странен, но интересен филм с Елън Бъркин. Още една застаряла звезда. Накефих ме като я гледах как раздава шамари. Operation: Endgame Линк за трейлъраhttp://www.youtube.com/watch?v=0hRxPtPBrqk
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл