Заглавие: Re: "Споделени моменти" - филм на БНТ за Евровизия 2010
Публикувано на: 20 Юни 2010, 19:40
И защо да не ми вярват?Ти имаш нещо лично против мен?Пак ти казвам-кажи какво за да изясним този въпрос.Пречи ти че пиша тук и че също знам много за Евровизия-това ли е моя грях,това ли е проблема, който не ти дава възможност да се изживяваш като последна инстанция.Приеми го има и други хора освен теб,които също гледат конкурса имат право да спорят и да коментират когато има за какво.
Публикувано на: 20 Юни 2010, 19:52
Eurovision Team
p.ilieva написа:
Не можаха да създадат тържественост и настроение, което е задължително и го е имало през всички останали години, независимо от вида и асемблирането на сцените.
абсолютно не съм съгласна - беше много човешко поднесено, имаше нужната тържественост и официалност, атмосферата беше неповторима - в това число норвежците се бяха постарали много, като мотото Share The Moment повече от всякога влезе в сърцата на зрителите. Единственият по-слаб момент за мен бе периодът на съобщаване на резултатите - водещата бе доста студена и трябваше да се усмихва повече.
Публикувано на: 20 Юни 2010, 21:36
Madeira написа:
IvET_O написа:
Чакаме с нетърпение,дори алармата си навих,да не би да го пропусна,улисана в учене...
Хихи, и аз си бях навила алармата да не забравя. Драго каза много верни работи, въпреки, че не го харесвам хич. Дори накрая съвсем се отплесна в неговия типично женски романтичен стил. 1. Рибак говореше за себе си със самоирония, кефи ме много този човек. 2. Харел Скаат наистиня пя много фалшиво и в двете вечери. Казвам го защото съм слушала песента му страшно много преди това - нищо общо, гласът не му стигаше във височините. 3. Руснаците наистина бяха освиркани и това се чу повече от ясно. 4. Сцената не беше така пищна като московската. Поне аз я възприех като по-семпла и не така впечатляваща. За кича с мечките съм съгласна, но не може да се отрече, че руснаците наистина много се бяха постарали. 5. Очаквам и немците догодина така да се постараят.
Madeira, радвам се да те видя отново тук! Съгласна съм с теб.
Публикувано на: 21 Юни 2010, 10:59
Eurovision Team
Щом филмът досега не е качен на сайта на БНТ, значи няма да го качат. Явно има проблеми с авторски права. Миналата година също не качиха филма (аз тогава го пропуснах и си спомням, че не можах да го гледам после).
Щом филмът досега не е качен на сайта на БНТ, значи няма да го качат. Явно има проблеми с авторски права. Миналата година също не качиха филма (аз тогава го пропуснах и си спомням, че не можах да го гледам после).
Нееееее.... Не е честно...Някъде другаде дали го няма качен....
_________________ "Щом някой те моли за услуга,значи все още си полезен на тази земя" "Все се надяваме,че някой друг знае отговорите,че някое друго място ще е по-добро,някой друг път нещата ще се оправят.Но животът е тук и сега.Никой не знае отговорите,няма по-добро място,а нещата вече се подреждат" "Ние сме сега нашите мечти от някога преди, но дали сме по-щастливи... Колко съм раздал, колко съм отнел, времето ще заличи... Но никой не успя в мен да промени твоите черти. "
Публикувано на: 21 Юни 2010, 12:22
Tomoe написа:
За Без илюзии ли става въпрос? Филмът е качен на сайта на БНТ за Евровизия. Аз лично го гледах оттам. Има и филм за 2008.
Публикувано на: 21 Юни 2010, 13:57
Grigor, ти явно не можеш да разбереш че се намираш във форум - т.е. място за дискусии. Ако искаш никой да не спори с тебе просто не публикувай мненията си тук вместо да ни даваш съвети да не ги четем ако не ги харесваме.
Публикувано на: 22 Юни 2010, 03:56
преди 1 час свърши повторението на филма по БНТ Сат и със сигурност ще бъде качен в сайта за Евровизия на БНТ (като филма от миналата година "Без илюзии")
Публикувано на: 22 Юни 2010, 11:24
Grigor написа:
Нещо карате ли ми се? По-постен документален филм БНТ едва ли можеше да създаде.
Григоре, до сега не съм се намесвал в дискусията, но да ти кажа честно взе да ми писва. Когато постваш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да кежеш от къде е информацията. Иначе ТВОЕТО мнение си е ТВОЕ мнение. Всеки си има пристрастия, но когато претендира, че е нещо повече от обикновен писач ТРЯБВА да се абстрахира от него. Ти май си единственият, който не е разбрал, че Харел пя фалшиво, като за световно. Не че не може да пее. Просто беше болен в Осло. Те заради това и не го линчуваха в Израел. На всеки може да се случи. Но когато ТВЪРДИШ, че е пял едво към едно със студийния запис почвам да си мисля, че имаш сериозна нужда от посещение на кабинета "Уши, нос, гърло". Клокото до представата ти за ПИЩНА сцена явно си падаш по матрьошки и розови танкове. Грандоманщината си е национална черта на руснаците. Те нещо друго освен да са първи и най-добрите не признават. Съгласен съм, че водното шоу в Москва беше интересно, ама честно казано ми остави чувството, че съм на откриване на Олимпиада. Евровизия е нещо съвсем различно. Колкото до оркестрите ... колкото и да е добро като намерение, защото магията на живата музика е много по-ярка от "пускането на копчето" нито ще стане, нито пък е уместно. Даже филаделфийската филхармония нама да е в състояние за толкова кратко време да научи толкова много пестни. Да не говорим, че 99% от тях просто ще звучат смешно в оркестров вариант.
Така че ВЗИМАЙ от дума. Когато някой от форума те коригира не е защото така му е кеф, а защото така трябва. Още повече когато системно започваш да бъркаш понятията. Бъди умен! Глупав можеш да бъдеш всеки път.
преди 1 час свърши повторението на филма по БНТ Сат и със сигурност ще бъде качен в сайта за Евровизия на БНТ (като филма от миналата година "Без илюзии")
Нали ще кажете,когато го качат...
_________________ "Щом някой те моли за услуга,значи все още си полезен на тази земя" "Все се надяваме,че някой друг знае отговорите,че някое друго място ще е по-добро,някой друг път нещата ще се оправят.Но животът е тук и сега.Никой не знае отговорите,няма по-добро място,а нещата вече се подреждат" "Ние сме сега нашите мечти от някога преди, но дали сме по-щастливи... Колко съм раздал, колко съм отнел, времето ще заличи... Но никой не успя в мен да промени твоите черти. "
Интересно как решихте че песента на Израел звучала фалшиво?
не сме решили, А ЧУХМЕ, вероятно защото новите телевизори имат и звук
Аз не гледам телевизор-живея в каменната ера.
Ама то може и да не го гледаш,само да го слушаш
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл