Заглавие: Re: Ангел си ти - Българската песен 2010
Публикувано на: 11 Юни 2010, 00:25
p.ilieva написа:
http://wiwibloggs.com/2010/06/eurovisions-next-top-male-model-last-chance-to-vote/ Х Проверете колко "жалък" е бил Миро в очите на чужденците - не чак толкова, колкото във вашите
Пак ли когато няма достатъчно свястен аргумент прибягахте до класациите за външен вид?
В които, на всичкото отгоре, Миро е сред "сравнително последните" по хубост???
_________________ "Щом някой те моли за услуга,значи все още си полезен на тази земя" "Все се надяваме,че някой друг знае отговорите,че някое друго място ще е по-добро,някой друг път нещата ще се оправят.Но животът е тук и сега.Никой не знае отговорите,няма по-добро място,а нещата вече се подреждат" "Ние сме сега нашите мечти от някога преди, но дали сме по-щастливи... Колко съм раздал, колко съм отнел, времето ще заличи... Но никой не успя в мен да промени твоите черти. "
Защо ли бях сигурна,че няма да е нещо хубаво щом ти го постваш толкова доволно
_________________ "Щом някой те моли за услуга,значи все още си полезен на тази земя" "Все се надяваме,че някой друг знае отговорите,че някое друго място ще е по-добро,някой друг път нещата ще се оправят.Но животът е тук и сега.Никой не знае отговорите,няма по-добро място,а нещата вече се подреждат" "Ние сме сега нашите мечти от някога преди, но дали сме по-щастливи... Колко съм раздал, колко съм отнел, времето ще заличи... Но никой не успя в мен да промени твоите черти. "
Заглавие: Re: Ангел си ти - Българската песен 2010
Публикувано на: 30 Юли 2010, 15:29
Eurovision Team
И каква е поуката? Че още не може да преживее загубата от Красю. При това вижте какви аргументи вади - не можело той да спечели, защото Мариана Попова и Графа били по-известни. Ха, че то по тая логика и тя не може да спечели!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл