В чест на 25-тата годишнина от първата (и единствена) победа на Белгия, Сандра Ким е направила римейк на оригиналия клип с пресъздаване на всичко от него:
невероятно видео... какво винаги ...но съм сигурна че някой от моментите в това видео ще допаднат на повечето от вас на мен естесвено ми се свива стомаха въпреки това.... е униклано
_________________ ...best part of me is when I met you...
На фестивала е и Игор Цукоров (който между другото също има песен и клип с "Магазин" от началото на годината) с някаква балада: http://www.youtube.com/watch?v=P3650L-LUNI
Забелязвам, че на концерта, който Томое е дал, има "преводач" за глухонями... това е изключително добро отношение към малцинствата... кога ли такова ще има и в България
Забелязвам, че на концерта, който Томое е дал, има "преводач" за глухонями... това е изключително добро отношение към малцинствата... кога ли такова ще има и в България
Може да прозвучи несъобразително или обидно, но не виждам причина глухоням човек да ходи на концерт, демек и полза от подобен 'преводач" ми се губи...
Може да прозвучи несъобразително или обидно, но не виждам причина глухоням човек да ходи на концерт, демек и полза от подобен 'преводач" ми се губи...
Естествено че има нужда... Това е много дълга тема. Бил съм на най-различни обучения от БМЧК относно проблема с дискриминацията и докато не се поставиш на мястото на такъв човек с някакъв недъг, не можеш да го разбереш... На едно такова обучение помня, че слагаха на групата, която се обучаваше в тази област, превръзки на очите, и стояха така цял ден - ядяха, ходеха до тоалетна, дори на плажа с превръзките, други пък трябваше цял ден да са в инвалидни колички и т.н. А за глухонямия човек и концерта - това, че е загубил слуха си, не значи, че е загубил и желанието си да чува, да слуша музика и да се забавлява. А чрез един такъв преводач донякъде човекът може да се почувства съпричастен и да усети цялата еуфория околко пеенето, музиката и концерта.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл