Заглавие: Re: ПРЕГЛЕД: Миро представя песните за Евровизия!
Публикувано на: 07 Фев 2010, 23:35
Аз не съм разочарована,не очаквах кой знае какво така или иначе.Както аз го виждам имаме избор между две песни,което като за бг избор си е повече от добре . Едната е Twist and Tango,която ми хареса най-много, е, не е върха на оригиналността,но бързо се набива в главата и се запомня лесно, затова според мен е най-подходяща.Ангел си ти също не е лоша,но аз съм за първата.Няма лошо да пратим типичната евровизионна песничка и ние веднъж, поне най-накрая имаме такава в селекцията.Пък и такова досега не сме пращали ,трябва да се пробваме.
Публикувано на: 07 Фев 2010, 23:37
AGLIKKA написа:
Правилно ти се струва. Сякаш песните като цяло бяха недовършени. Освен може би тази на Д2, всички други звучаха странно на края. Кати, не знам какво е професионалното ти мнение на специалист по тази част, но според мен повечето песни имаха сбъркана кулминация и нямаха никакъв финал, а просто свършваха изведнъж. Много съм озадачена.
Наистина финала на всички всъщност не беше ФИНАЛ. Мога обаче да изкажа по-сериозно мнение едва когато ги чуя няколко пъти. Звучаха ми съвсем демо. Първото ми впечатление - монотонност. Нищо запомнящо се, само чужбинската с мотив от известна песен - това запомних. Съжалявам.
Публикувано на: 07 Фев 2010, 23:39
chipz написа:
KATI написа:
Защо ми се струва, че всички сме доста разочаровани???
Митко Кърнев се изпусна, когато разказваше, че е питал някой от екипа на Миро дали им трябват песни, на което са му отговорили: "А бе, пращайте, че..." - т.е. едва ли не положението е страшно....Както си знаем, у нас кът са добрите композитори, както в киното -добрите сценаристи. Иначе талантливи изпълнители/артисти - много. Не може да се отрече, че Миро даде 100% от себе си, към него никакви забележки нямам. БНТ е в дълг към авторите на всички песни, защото озвучаването за пореден път не беше на висота. Дано компенсират във вариантите, които ще се ротират по ТВ и радиостанциите. Вярвам, че от авторската песен на Миро с подходящо сценично представяне би се получило едно доста атрактивно парче и, ако не друго, то поне достатъчно прилично представяне. Показва и гласови данни в първата част, завладяващ денс ритъм по-нататък..., разгръщане като цяло. Имам надежда за тази песен
Публикувано на: 07 Фев 2010, 23:41
Eurovision Team
Ще се изненадам, ако нещо различно от "Ангел си ти" спечели. И никакви английски версии! Но песента се нуждае от пипване, има какво да се оправя, не е завършен вариант. Нито една друга песен няма шанс за класиране в трудния втори полуфинал.
Хора, Томас Торнхолн от Швеция не знам с каква Славина го свързвате, но той е написал песента на Норвегия 2004, която завършва на последно 24-о място в Евровизия само с три точки!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Помислете си много добре дали искате неговата песен за България.
Публикувано на: 07 Фев 2010, 23:47
Извинявам се сега се регистрирам в този форум и ми е интересно дали някой може да обясни какво точно трябва да се прати на имеила за да се кандидаства на кастинг за беквокали на евровизия на миро
Публикувано на: 07 Фев 2010, 23:55
Site Admin
Bonimir написа:
Извинявам се сега се регистрирам в този форум и ми е интересно дали някой може да обясни какво точно трябва да се прати на имеила за да се кандидаства на кастинг за беквокали на евровизия на миро
Предполагам, че на сайта на БНТ ще пишат. Иначе утре ние ще пуснем една статия с подробности
Публикувано на: 07 Фев 2010, 23:55
Vaskooo написа:
Bonimir написа:
Предполагам, че на сайта на БНТ ще пишат. Иначе утре ние ще пуснем една статия с подробности
добре много благодаря за отговора защото мисля че срока е до 12.02 а ще ме инетересува.Ще очаквам инфо
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл