Преди броени минути Норвегия избра своя представител на Евровизия 2010 - Didrik Solli-Tangen. Той ще представи страната домакин с "My heart is yours". Авторите на текста и музиката са Hanne Sørvaag и Fredrik Kempe.
22 годишният Didrik Solli-Tangen е роден в Heistad, Норвегия. Телевизионният му дебют е в програмата Norwegian tv-charity. Didrik е студент в института Barratt Due в Осло. Изнасял е концерти в Чикаго и Вашингтон.
Не ми харесва. Първата песен на Кемпе за тази година (ще има още). За съжаление тази песен е сигурен Топ 10, просто не виждам как би изпаднала от Топ 10, особено с журитата.
Не, опасявам се. Разликата между песента на Браян Кенеди (например) и тази на Дидрик, е че втората е безбожно претенциозна и фалшива. Изкуственото винаги си личи, не можеш да го скриеш.
Във всеки случай "братята" ще подкрепят песента по две причини. Пича "хваща" окото (нали и аз му се бях наточил веднага като се появи снимката му във форува, че ме обвиниха отново в "разпространение на педалски послания"). Второ текста е много "актуален", всеки ще намери с кого да го "свърже", просто е трепач за индиректни свалки. И трето като страна домакин с балада, която е аранжирана по този начин нЕма начин журитата да я "порежат". Така че прогнозата ми е TOP10, което всъщност ще си е чист успех за Норвегия, чиято традиция е да са последни и с нула точки. Така че още от сега виждам още един повод Tomoe да напише специален пост след конкурса, в който да ме признае за капацитет, да си посипе главата с пепел и оскубе наличното количаство останала коса, че не е познал.
Оо, Влади, ставаш банален. Можеше просто да си направиш труда да прочетеш няколко мнения по-нагоре, където съм написал същото "предсказание" като твоето.
Оо, Влади, ставаш банален. Можеше просто да си направиш труда да прочетеш няколко мнения по-нагоре, където съм написал същото "предсказание" като твоето.
Цитат: Tomoe Заглавие: Re: Норвегия избра Didrik Solli-Tangen! МнениеПубликувано на: Нед Фев 07, 2010 12:22 am Online Eurovision Team
При мен, а не в класирането на Евровизия. От възрастта явно вече си недоскив.
При теб всичко е на обратно. Както казват хората в тВоя случай - Всички на опъки, аз на тересене. Възрастта не е порок. Дори напротив, дава ти добро оправдание като в случая. Цитирах каквото ми изнася Нали съм недоскив просто не съм видял какво друго си написал
Приема се извинението. Не харесвам тази песен. Не мисля, че и ти я харесваш. Но е много "стил Евровизия" и ще се изненадам, ако се провали в класирането. Единствената сериозна заплаха е, че Швеция ще прати абсолютно същото - сапунена балада на Кемпе в изпълнение на Joback - и тъй като Joback е доста по-силна карта, може да навреди на Норвегия.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл