Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 69 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Петте песни за Евровизия бяха представени!
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 00:09 
Site Admin

Изображение

Миро представи петте песни, който ще участват във финала на Българската песен на Евровизия 2010. Следва триседмична телевизионна и радио ротация на 5-те песни, за да могат зрителите и слушателите да харесат своята песен фаворит.

На 28 февруари ще се проведе финалното шоу. Тогава българската публика чрез гласуване с SMS-и и телефонни обаждания ще избере песента, с която Миро ще представи България в Осло през май.

Изпълнението на Миро на песента "Eagle":

"Twist & Tango":

Изпълнението на "Остани":

Песента "Моя поглед" :

Изпълнението на Миро на песента "Ангел си ти":

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Петте песни за Евровизия бяха представени!
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 00:28 

Не че се връщам във форума, искам само да ви питам доволни ли сте? 5 средно тъпи песни - слушат се и петте, но нито едната не е добра, запомняща се, достойна за някакво престижно място. Нали това искахте, доволни ли сте?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 00:38 
Eurovision Team

що, Пупи, върни се!!! :)

Ами аз не съм доволна - честно казано очаквах повече. Единствената ни надежда е песента, писана от Миро (което си беше близко до сивото вещество), на български език и то доста преработена и променена...

Искам да споделя нещо друго. Абсолютно неподходящ намирам начинът, по който бяха представени песните. Страшна скука, дискусии не на място и лоша подготовка от страна на БНТ, озвучаване и прочие...Просто трябваше да подготвят студийни записи на песните и да ги представят, а не да мъчат Миро и да се получават разни гафове...Идеята ми е, че България се нуждае от имидж и гламур повече от всякога и подобни "шоута" само са в наш ущърб. Нивото също бе страшно ниско, а имаха много време този път да подготвят нещо по-добро във всяко отношение....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 00:47 

"Остани" на Найден Андреев!
Майсторът си е майстор.
Останалите песни са по-слабички.
Относно общото ниво. Ами то не бяха фалшиви гласувания, излагации на самите финали. Как да се съберат добри песни? На творците явно вече им е писнало. Както и на нас де :) .
Иначе пожелавам първо място за Миро и България.

Последна промяна djd на 08 Фев 2010, 00:51, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 00:48 
Eurovision Team
Аватар

първия път като чух песните ми се сториха гадни, сега на втория път ми се струват още по-зле. да ги хвърлят тея боклуци някъде и да намерят поне една свестна от някъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 00:50 

Съгласен съм, шоуто беше безобразно тъпо. Но предполагам, че гламура го пазят за финала, когато ще има и танци и някакви други работи, нещо по-така организирано. А не Драго в неумел диалог с някакво пишлеме и половинчасови обяснения на композиторите.

Мда, подкрепям и Едем - не е нужно изобщо да го слагате това интро, което е 10 пъти по-силно от самите песни. Да се появи адресът на сайта като надпис за 5 секунди докато си тече клипа е достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 00:59 
Аватар

След мъчително прослушване на петте песни на Миро мога да кажа сама - I'm sorry Leonardo!
Миро си свърши работата както трябва и даде всичко от себе си, песните са ужасни. По-ужасно беше само озвучаването. БНТ за пореден път прави антишоу. Любопитен съм колко пари са похарчили и за какво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 01:17 

70 стотинки за баничка на детето. Не виждам за какво друго може да са дали пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 02:17 

Миро изпя най-добре неговата си песен, както и очаквахме. Лично на мен тя най- много ми хареса и няма 2 мнения по въпроса. Ако от това трябва да избираме, Ангел си ти е най-доброто. Английският му беше ужасен въпреки усилията и подобрението в сравнение с предишни участия, а от прехвалената песен Орел очаквах много повече.
Драго по-изкуствен и дървен от това не можеше и да бъде, въобще не е подходящ за водещ . Каква беше ролята на това дете, не сме в детската Евровизия?! ? (confused)
За сцената - No comment ! (n) А срещите с авторите на песните бяха повече от скучни. Имах чувството, че българи се затрудняват с българския език. Mиро може и трябва да е по- сигурен в себе си следващия път. Няма никаква нужда да си губят времето с хореографии на останалите 4 песни, губене на много време и енергия ще бъде! Въобще не искам да ги гледам представени по друг начин .
Моля Васко да махне интродукциите и да направи видео само с 3 мин. песни, защото откачам! (aaa)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 05:02 
Аватар

Не знам дали,защото се бях отчаял толкова много от коментарите ви,но тази песен ми хареса страшноооо много.
Всичко друго е боклук,обаче тази като почна направо настръхнах.
Бих я определил точно като "Губя контрол 2".Точно такава песен си представях от Крум и Ясен за Миро,и такава песен си представях,че ще ни представя.Имам само 1 забележка,че трябва да има малко повече текст и по малко о-о-о.
Иначе ме кефи страшно много !!!!! С един страхотен клип.И представяне подобаващо шоу в Осло мисля,че ще е бомба.Добре,че е пак самият той ! Видя се че свестни композитори НЯМА !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 05:48 
Аватар

Някой знае ли къде може да пишем на Миро.Искам да му пратя това.Ако някой може нека го прати направо той или да ми каже как може да се свържем.Мисля,че чипс си беше писал с него ???

Здравей Миро.
Не виждам къде другаде може да ти се пише,та че пиша тук.
Несъмнено има 1 наистина хубава песен от 5те и това е "Ти си ангел".
Може да прочетеш и коментарите за песните в сайта който явно вече знаеш.Та песента е наистина хубава началото особено,но има няколко неща който трябва да се променят.Първо песента в края трябва да има кулминация.Второ текста във втория куплет няма никаква рима и трябва да се смени.Трето това о-о-оо е яко,но трябва да бъде скасено.Някак е монотонно и то е повече от колкото текста в песента.Края не трябва да бъде толкова изрязан,а да се връща към бавното начало за да звучи песента завършена и добре.Не съм разбирач,но мисля,че ти самият разбираш достатъчно добре от музика и може да прецениш нещата който съм написал колко са верни или не.От хората съм който се интересуват как ще бъдат представени на евровизия,така че това е просто един приятелски съвет от мен в който сам може да решиш дали да се вслушаш.Прегледай коментарите и на другите разбира се,мисля че общо взето забележките към тази песен са като моите и ако бъдат поправени ще бъде наистина страхотна и достойна песен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 10:21 

Ехеии Днес тук ще чакам инфо как седят нещата с кастинга за бекокали!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 12:14 
Eurovision Team

Хора, да ви кажа сега, че въобще няма откроен фаворит към момента. (lol) Чета в други форуми, че хората се колебаят измежду 4 песни (всички без тази на Д2) и наистина може да спечели всяка. От БНТ са въвели ново правило в гласуването - няма да има 15-минутен прозорец, а ще се гласува през целия финал, както е вече и на Евровизия. Така че въобще нямам идея коя песен ще спечели.
Чужденците определено предпочитат последната (ирландският експерт я вижда в Топ 10), аз също мисля, че трябва да е тя, но бъдете подтогвени за изненади в гласуването.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 12:20 
Eurovision Team
Аватар

Boto написа:
Някой знае ли къде може да пишем на Миро.Искам да му пратя това.Ако някой може нека го прати направо той или да ми каже как може да се свържем.Мисля,че чипс си беше писал с него ???

Здравей Миро.
Не виждам къде другаде може да ти се пише,та че пиша тук.
Несъмнено има 1 наистина хубава песен от 5те и това е "Ти си ангел".
Може да прочетеш и коментарите за песните в сайта който явно вече знаеш.Та песента е наистина хубава началото особено,но има няколко неща който трябва да се променят.Първо песента в края трябва да има кулминация.Второ текста във втория куплет няма никаква рима и трябва да се смени.Трето това о-о-оо е яко,но трябва да бъде скасено.Някак е монотонно и то е повече от колкото текста в песента.Края не трябва да бъде толкова изрязан,а да се връща към бавното начало за да звучи песента завършена и добре.Не съм разбирач,но мисля,че ти самият разбираш достатъчно добре от музика и може да прецениш нещата който съм написал колко са верни или не.От хората съм който се интересуват как ще бъдат представени на евровизия,така че това е просто един приятелски съвет от мен в който сам може да решиш дали да се вслушаш.Прегледай коментарите и на другите разбира се,мисля че общо взето забележките към тази песен са като моите и ако бъдат поправени ще бъде наистина страхотна и достойна песен.

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 1331036..1 - Това е Фейсбукът на Миро

http://www.facebook.com/pages/Miro-Euro ... 044?v=wall - Фен страницата на Миро за Евровизия

Който иска да му пише!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 12:26 
Аватар

Здравейте,приятели :)
Според скромното ми мнение песента на Миро е най-подходяща - има мелодия,запеваема е,на БЪЛГАРСКИ е (нека тази пуста Европа знае как звучи българския) и естествено,най-много му отива,защото си е негова и съм сигурна,че нея я чувства най-добре.И да бяха оставили ораганизацията на Миро,щеше да бъде 1000 пъти по добре,а за декора с тези станиолчета да не говоря... (blink)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 13:31 
Eurovision Team
Аватар

Цялата концепция на БНТ беше грешна. Да факт е, че държат много да са елитарни но не толкова. Имат страхотна сцена, която използваха на НГ сега ъкде са я свряли??? Да бяха ангажирали пак площад Батемберг, да си бяха сложили пак сцената, един балет от 20 човека за повече зрелище, 5те песни на пълен плейбек и щеше да се получи. Хем щеше да изглежда грандиозон, хем хората щяха ад идат и да създадат атмосферата, хем песните щяха да звучат вероятно много по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 13:43 
Eurovision Team

Как на плейбек, бе, Едемчо? (rolleyes)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 13:59 

~ЕДЕМ~ написа:
Цялата концепция на БНТ беше грешна. Да факт е, че държат много да са елитарни но не толкова. Имат страхотна сцена, която използваха на НГ сега ъкде са я свряли??? Да бяха ангажирали пак площад Батемберг, да си бяха сложили пак сцената, един балет от 20 човека за повече зрелище, 5те песни на пълен плейбек и щеше да се получи. Хем щеше да изглежда грандиозон, хем хората щяха ад идат и да създадат атмосферата, хем песните щяха да звучат вероятно много по-добре.

А бе момче, това не ти е финал, сега само представиха песните и те бяха в много суров вид. И мисля, че така трябва. Защо да се хвърлят средства за неизбраните песни? Ще изпипат избраната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 14:15 
Eurovision Team
Аватар

KATI написа:
~ЕДЕМ~ написа:

А бе момче, това не ти е финал, сега само представиха песните и те бяха в много суров вид. И мисля, че така трябва. Защо да се хвърлят средства за неизбраните песни? Ще изпипат избраната.

Не е финал, това е представянето на песните. И в тоя вид ще ги въртят 3 седмици на усилена ротация. В тоя вид ще ги качат навсякъде и в тоя вид ще ги чуят и чужденците.

Не случайно в чуждите сайтове интереса снощи към българия беше НУЛЕВ.

Значи за Горан Брегович парите стигат и няма нужда от икономии, а за Евровизия има нужда. Как става това???

Tomoe написа:
Как на плейбек, бе, Едемчо? (rolleyes)

Ами така. За да се чуят песните в пълен и завършен вариант. И да няма "пусни спри, сбърках си текста" (ujs)

Последна промяна ~ЕДЕМ~ на 08 Фев 2010, 14:16, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 14:17 
Eurovision Team

Не мисля, че в този вид ще ги въртят по радиото. По-вероятно е всичките да са записани в студио версии и да пускат тях по радиото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 14:22 
Аватар

Tomoe написа:
Не мисля, че в този вид ще ги въртят по радиото. По-вероятно е всичките да са записани в студио версии и да пускат тях по радиото.

Това е мноо ясно.
Нямам търпение да чуя студиината версия на "Ти си ангел" (chlead)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 14:24 
Eurovision Team

Едем е прав...

Не думайте да ги пуснат по радиото в този им вид (blink) (huh) (ohmy) (down) (laugh) - и то максимално бързо трябва да се разпространят студийни версии на мястото на тези!!!Нищо ли не е излязло още (а трябваше да са готови)? (angry)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 14:26 
Eurovision Team
Аватар

По принцип песните се качваха в сайта на БНТ,но тази година не знам защо не ни ги дават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 14:31 
Аватар

chipz написа:
По принцип песните се качваха в сайта на БНТ,но тази година не знам защо не ни ги дават.

Мноо са тъпи ! (nene)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2010, 14:35 
Eurovision Team
Аватар

Ето това мисля,че е студийна версия на Орел
http://www.youtube.com/watch?v=dc71I-K-WPc

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 69 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]