Заглавие: ПРЕГЛЕД: Миро представя песните за Евровизия!
Публикувано на: 07 Фев 2010, 17:32
Site Admin
Тази вечер Миро ще представи за пръв път пред българската публика петте песни за Евровизия. Една от тези песните ще бъде избрана на финала, който ще се проведе на 28 февруари, да представя България на Евровизия. Шоуто ще се излъчва на живо от зала 2 на НДК, а водещ ще е Драго Драганов.
Можете да гледате щоуто от 20:45 на живо по БНТ 1 и БНТ САТ.
ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ЖИВО. Оценките са от 1 до 6. В гласуването участва екипа на eurovision-bg.com.
• Песен №1 "Eagle" (автори: Ясен Козев и Крум Георгиев )
Песента "Eagle" е в неравноделен такт 7/8 и е на английски език. Авторите призоваха българската публика да гласува за песента, коята най-много им харесва. Текст: 4.8 Музика: 4 Изпълнение: 5 -------------- Обща оценка: 4.6
• Песен №2 "Моя поглед" (автори: D2 )
Авторите определят песента като "нетипична за Миро". "Моя поглед" е с китарен аранжимент и е рок-балада.
Текст: 5 Музика: 5 Изпълнение: 5 -------------- Обща оценка: 5
• Песен №3 "Twist & Tango" (автори: Томас Торнхол [Швеция] и Петър Панов)
Петър Панов заяви, че песента е специално написана за Евровизия и я определя като танцувален хит. Томаст Торнхол е автор на песента на Slavina от българския национален финал 2007.
Текст: 4 Музика: 4 Изпълнение: 5 -------------- Обща оценка: 4.3
• Песен №4 "Остани" (автори: Найден Андреев и Агент Тенев)
Найден Андреев е автор на много хитове. Песента е любовна балада. Според авторите песента не е "еднодневка".
Текст: 5 Музика: 4 Изпълнение: 5 -------------- Обща оценка: 4.6
• Песен №5 "Ангел си ти" (автор: Миро и Гордан Дейвис)
Следващата песен е написана от Миро и е балада. "Ангел си ти" е записана в Лондон.
Текст: 6 Музика: 6 Изпълнение: 6 -------------- Обща оценка: 6
Нашият топ 5 след първото прослушване:
1. "Ангел си ти" 2. "Моя поглед" 3. "Eagle" =3. "Остани" 5. "Twist & Tango" Чуите петте песни от тук.
Заглавие: Re: НА ЖИВО: Миро представя песните за Евровизия!
Публикувано на: 07 Фев 2010, 23:03
Valentin написа:
Мале, като Драго тръгна да представя "младия и обичан певец и композитор" , си помислих, че става въпрос за Графа.Пу-пу, размина се!
Дааааааааааа, и аз изръпнах...., но Мирко си е написал сам песента, слава Богу! Все пак трябва да чуем всички пести и като студиен запис, защото все едно бях на акапелен концерт и чувах единствено пеенето на Миро. За мен Ангелът е песента! Песента на Найден Андреев и Агент Тенев също не беше зле, напомня ми на сръбските балади.
Заглавие: Re: НА ЖИВО: Миро представя песните за Евровизия!
Публикувано на: 07 Фев 2010, 23:06
последната нещо много еднотипно звуча втората найстина беше качествена за Орел аз смятам , че аранжимента много постно звучеше сравнение с намиро гласа
Заглавие: Re: ПРЕГЛЕД: Миро представя песните за Евровизия!
Публикувано на: 07 Фев 2010, 23:23
Eurovision Team
KATI написа:
Защо ми се струва, че всички сме доста разочаровани???
Трябваше Миро да напише сам и петте песни. НАистина не очаквах песните да са толкова аматьорски. А не забравяйте,че уж тези са най-добрите. Всички от БНТ говорят с много голям хъс у предубеждение.
Публикувано на: 07 Фев 2010, 23:25
Eurovision Team
Правилно ти се струва. Сякаш песните като цяло бяха недовършени. Освен може би тази на Д2, всички други звучаха странно на края. Кати, не знам какво е професионалното ти мнение на специалист по тази част, но според мен повечето песни имаха сбъркана кулминация и нямаха никакъв финал, а просто свършваха изведнъж. Много съм озадачена.
_________________ Magányos csónak a tengeren A szél sodorja, de megy tovább Az út végén majd megpihen Hívogat egy új világ
Публикувано на: 07 Фев 2010, 23:32
Site Admin
Какво сте толкова разочаровани, малко прекалявате, миналите години да не беше по- добре, според мен това е най- добрата БГ. селекция до момента. Миро се отдаде на 100% и това си пролича в изпалненията.
Моето мнение е, че песен 1, 5 са най- хубави и имат шансове за успех.
Публикувано на: 07 Фев 2010, 23:34
Eurovision Team
Dadooo написа:
Какво сте толкова разочаровани, малко прекалявате, миналите години да не беше по- добре, според мен това е най- добрата БГ. селекция до момента. Миро се отдаде на 100% и това си пролича в изпалненията.
Моето мнение е, че песен 1, 5 са най- хубави.
Дадоо, това ти ли си на аватара си? Направил си се като На`ви?
_________________ Magányos csónak a tengeren A szél sodorja, de megy tovább Az út végén majd megpihen Hívogat egy új világ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл